Tuesday, November 11, 2008

Akum

Hai...da lama rasanyer tak singgah blog..bukan tak nak tapi keadaan tak mengizinkan.ini pun sekadar nak maklum...mesti korang tak caye..atau mesti korg kata aku ngada2..Aku diam sebab aku tak leh nak tgk blog.tak kiralah sape2..blog aku ke,membe2 ke..pasal aku rasa mual n loya bila tgk blog...Ini pun aku tahan jap sebab nak inform kat korangt sumer...sebenarnyer aku rindu kat korang tapi camnilah...teringin gak nak beborak ngan korang...kalau sesapa sudi buat masa ni aku nak invite korg dalam YM boleh...?aku ada waktu bekerja dari kul 9 sampai 6 ptg...ni address aku..najian08@yahoo.com...

ok,jumpa d YM ek...kalau sudi la...

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)